Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Το ζήτημα στη ζωή δεν είναι ποιες επιθυμίες σου θέλεις να πραγματοποιηθούν. Το μεγάλο ζήτημα είναι ποιες επιθυμίες σου πιστεύεις ότι πράγματι αξίζεις να ζήσεις. Ποιες επιθυμίες σου πραγματικά θέλεις να γίνουν μέρος της καθημερινότητας σου. Μέρος του ίδιου σου του εαυτού. Η ζωή είναι γεμάτη από ανθρώπους που θαυμάζουμε και από άλλους που απλά...Δεν. Γκρίνιαξαν λίγο, βολεύτηκαν λίγο και φυσικά, τελικά... Δεν.
Τι είναι αυτό το αδιόρατο που κάνουν οι μεν και που δεν βλέπουν στους δε;
Όχι! Δεν αρκεί μόνο ο πολύ σαφής στόχος. (Αλλά χρειάζεται!)
Ούτε αρκεί μόνο η μεγάλη απόφαση.
Η επιστήμη της επιτυχίας έχει πλέον κάνει θαύματα. Η νευροεπιστήμη είναι στις υπηρεσίες μας και το δηλώνει με απλά λόγια:
"Αυτό που θα σε πάει εκεί που επιθυμεί η ψυχή σου είναι η Τεχνική. Η τεχνική με την οποία θα χρησιμοποιήσεις το ίδιο σου το μυαλό."
Έχουμε πλέον μάθει καλά να τρέχουμε στην κούρσα της ζωής. Ξανά. Και ξανά.
Τα ίδια πόδια όμως το ίδιο τρέξιμο θα κάνουν, αν συνεχίσουν να τρέχουν μόνα τους.
Αν όμως τους αλλάζεις την Τεχνική;
Αυτό μπορεί να σου προσφέρει το Life Coaching.
Όπως ένας Running Coach μαθαίνει τους δρομείς του να τρέχουν πιο γρήγορα και παράλληλα πιο ξεκούραστα, έτσι και ένας Life Coach θα σου δείξει την τεχνική να κοπιάζεις λιγότερο και όμως να πετυχαίνεις περισσότερα, συχνότερα!
Μην ξεγελιέσαι όμως. Την σπίθα της επιθυμίας πρέπει να την βάλεις εσύ.
Αν πιστεύεις ότι με όλη σου την καρδιά επιθυμείς μια θετική αλλαγή στην πορεία της ζωής σου, και μάλιστα "υποπτεύεσαι" ότι τη δικαιούσαι τότε τα "πόδια" σου είναι έτοιμα να τρέξουν και πάλι.
Στο σεμινάριο Life Coaching RΕ-SΤΑRΤ που διοργανώνει η Ελίνα Γιαχαλή μπορείς να μάθεις πολλά για την Τεχνική μιας καινούριας επιτυχημένης αρχής. Πιστεύεις ότι το χρειάζεσαι; Αν ναι, η νέα χρονιά ξεκινάει με ένα δώρο προς εσένα.
Xρήσιμες πληροφορίες:
• Ημερομηνία: 2012 7:00-9:00μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου